--> 'cookieChoices = {};'

09 marts, 2019

Sutori.com - serviss interaktīvu stāstu izveidei un izplatīšanai

     Sutori.com - interesants atradums, kurā var darboties kā skolotāji, tā arī skolēni/studenti, veidojot un izplatot savus interaktīvos stāstus, laika līnijas, u.c. materiālus ar tekstiem, attēliem, video, audio, testu jautājumiem, sakritības uzdevumiem (saderīgie pāri - Matching Pairs), u.tml. Protams, ir iespējams pie stāstu izveides sadarboties vairākiem autoriem. Gatavos stāstus var publiskot, iegult savās mājas lapās, izdrukāt kā pdf materiālus. Ērts veids kā sagatavot materiālus stundām, mājas uzdevumus, utt.

Prezentācija par Sutori:


Neliels melnraksta piemērs:

 Veiksmīgu lietošanu!
---

2 komentāri:

  1. Jūs esat uzņēmējs, rūpnieks, lauksaimnieks, tirgotājs vai kāds cits, kam ir finansiālas problēmas. Jūs vēlaties attīstīt vai izveidot savu biznesu, jums ir parādi vai banka jūs noraidīja. Neuztraucieties, šeit ir PRISCILLIA WARSZEWSKI kundze, kas var jums palīdzēt, piedāvājot aizdevumu, ātru un drošu kredītu 72 stundu laikā. Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, sazinieties ar priscillia.jeannine1@outlook.fr, un jūs būsit pilnībā apmierināts.

    E-pasts: priscillia.jeannine1@outlook.fr

    AtbildētDzēst
  2. Very good blog. Thanks for sharing such great information for me. I hope you will share some more information about Please keep sharing!

    كيفية التخطيط لملعب لكرة القدم

    AtbildētDzēst