--> 'cookieChoices = {};'

18 aprīlis, 2012

Programmu brīvās versijas no Serif

Bieži nepieciešamas labas programmas darbam darbam ar tekstiem, attēliem, tīmekļa lapām, bet attiecīgās programmas OS Windows vidē ir iegādājamas par itin pieklājīgām summām. Iespējamas dažādas alternatīvas - piemēram, strādāt OS Linux, kur attiecīgās  programmas parasti ir bez maksas. Var minēt LibreOffice, Gimp, Inkscape, Sribus, u.tml. Risnājumu var atrast arī Windows videi - var lietot Kingsoft Office 2012 Free, kā arī programmas no kompānijas Serif - www.freeserifsoftware.com!

Skatiet šīs vietnes piedāvātās programmu brīvās versijas Starter Edition! Programmas ir lieliskas un ļoti ērti lietojamas!


Apskatiet DrawPlus ekrānkopiju un pamanīsiet šīs programmas milzīgo rīku klāstu! Noskatieties nelielu videoklipu par ilustrāciju veidošanu un dodieties uz  www.freeserifsoftware.com!, lejuplādējiet nepieciešamās programmas un neaizmirstiet saglabāt (pierakstīt) katras programmas reģistrācijas atslēgu (Product Key), jo tā būs nepieciešama instalācijas laikā. Programmu lejupielādei gan būs nepieciešamas piereģistrēties, tādēļ šīm vajadzībām ieteicams izmantot tādām vajadzībām paredzētu e-pastu.

Skatiet  http://www.serif.com pievenotos materiālus un demonstrāciju klipus, tad uzreiz sapratīsiet, cik iespējām bagātas un vērtīgas ir šīs programmas!
.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru