--> 'cookieChoices = {};'

17 augusts, 2010

LatSTE'2010 aktualitātes

 Sveicināti! Veiksmīgu 2010./2011. m.g.!


Aicinām uzsākt intensīvu gatavošanos LatSTE'2010, lasīt un izmantot LatSTE vietnē pievienotos materiālus, lietot saites un  servisus, diskutēt, rakstīt komentārus un ieteikumus, tā kopā veidojot LatSTE'2010! 
Aicinām pieteikties dalībniekus un nodarbību vadītājus radošajām darbnīcām, lekcijām un "IKT ideju placim"(brīva un radoša iespēja izpausties), kā arī "IKT realitātes šovam mazpilsētā" (videofilmiņa).

Auces vidusskola, sadarbībā ar Smiltenes ģimnāziju, Ogres Interneta Centru, u.c. atbalstītājiem organizē  LatSTE`2010 (Latvijas Skolu i-Tehnoloģiju Ekspozīcija) 2010.gada 28. un 29.oktobrī!

2010.gada tēma: "Mobilās un tiešsaistes tehnoloģijas skolā"

LatSTE'2010 jākļūst īpašai ar to, ka parādās idejas un reāli risinājumi mobilo un tiešsaistes tehnoloģiju un servisu pielietojumiem izglītības sistēmā. 

Mērķi: sekmēt zināšanu sabiedrības attīstību, daloties pieredzē par IKT izmantošanas iespējām izglītībā

Mērķauditorija: pedagogi, pasniedzēji, izglītības speciālisti, studenti, skolēni, vecāki, ministriju un pašvaldību pārstāvji, IKT firmu speciālisti un citi interesenti.

Norises laiks: 2010.g. 28., 29. oktobrī Auces vidusskolā, J.Mātera ielā 11, Aucē.

Aicinām pieteikties dalībai LatSTE'2010:
  • pedagogus, pasniedzējus, studentus, skolēnus, izglītības un IKT firmu speciālistus, ministriju un pašvaldību pārstāvjus, kā arī citus interesentus, kuri vēlas uzstāties ar lekcijām, prezentācijām vai demonstrēt savu novatorisko ideju (vai izstrādni, mācību materiālu, metodi, produktu) par IKT pielietojumiem izglītībā ar kopējo lekciju vai nodarbību izvēlētajā radošajā darbnīcā;
  • LatSTE'2010 atbalstītājus un sponsorus   balvām, materiālu sagatavošanai, kā arī citu izmaksu segšanai.

!!! Svarīgi! Dalībniekiem jārēkinās ar to, ka savas uzturēšanās izmaksas LatSTE'2010 ir jāsedz pašiem vai ar sava novada pašvaldības, vai savu sponsoru atbalstu!

Precīzāk par LatSTE'2010 - skat. www.latste.lv!

1 komentārs: