--> 'cookieChoices = {};'

24 augusts, 2010

J.Judrups par lekciju ieraksta sistēmām

Nejauši uzskrēju J.Judrupa (BDA) prezentācijai par lekciju ieraksta sistēmām, kurā dažos slaidos pastāstīts šis tas noderīgs - saite uz prezentāciju. Jāpiemin, ka par daudzām līdzīgām iespējām jau esmu šeit rakstījis, bet nu vēl viena noderīga prezentācija no nopietnas kompānijas BDA pasniedzēja. J.Judrupa prezentācijā apskatītās iespējas var noderēt. Veiksmi darbā!

2 komentāri:

  1. CourseLab aplauzos Download sadaļā. Uz Linuxa ekrāna aktivitātes rakstu (un citiem iesaku) ar recordMyDesktop. Rezultāts gan ir ogv, ko nemīl ne youtube, ne vimeo, bet PiTiVi, Openshot vai kaut Avidemux savu darbu veic labi un pataisa par gandrīz jebko. Sarakstītos video tad var samest youtube un sajūgt kopā ar prezentāciju labi zināmajos Google Documents vai Slideshare (nepatīk, ka output ir flash, bet var likt smukos fontus), kur Judrupa k-ga prezentācija. Izpaliek interaktivitāte ar jautājumiem pa starpu :( Tad jāienirst Moodle'ē, bet tur līdz visu iespēju atkošanai vēl ir ko iet.

    AtbildētDzēst
  2. Neatrodu problēmas ar Download - http://www.courselab.com/db/cle/root_id/download/doc.html. Lejupielādējās praktiski momentāni.

    AtbildētDzēst