--> 'cookieChoices = {};'

21 jūnijs, 2010

Tiešsaistes skaņas un video servisi

Auces vidusskolas informātikas vietnes labajā pusē blokā "Tiešsaistes rīki" ir pievienotas 2 jaunas rīku grupas ar skaņas un video apstrādes rīkiem un servisiem. Tur iespējams atrast skaņas un video rediģēšanas tiešsaistes servisus, virtuālās tiešsaistes klavieres un sintezatorus, kā arī mūzikas miksēšanas un komponēšanas servisus. Iekārdināšanai pievienoti dažu servisu ekrānattēli un saites uz tiem.





Soudation Studio - serviss mūzikas veidošanai un miksēšanai, par komponēšanu šeit diez vai var runāt. Serviss vienkāršs un ērts, darbojas raiti. No dažādiem skaņas fragmentiem var visai vienkārši izveidot jaunu audioklipu.


Veiksmi  eksperimentos un lietošanā! Tiešsaistes servisu klāsts, iespējas un kvalitāte aizvien pieaug!

2 komentāri:

  1. Now time has changed earlier music lover used to listen music on tape recorder and television but now they have become advanced now they are listening and watching music on internet or by online and due to this many technology's are being used to make songs good.
    Medical chriscarter

    AtbildētDzēst
  2. I've been surfing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It's prettу woгth enough fοr me.

    ӏn my vіеω, іf аll ωebmastеrs anԁ
    blοggeгs mаde gоod content as you ԁid, the intеrnet
    wіll be much moгe useful than eνer bеfore.
    Also see my site: Watch Warehouse 13 Season 4 Episode 8 Online

    AtbildētDzēst