--> 'cookieChoices = {};'

29 oktobris, 2009

LatSTE'09

Vissirsnīgākie pateicības sveicieni visiem, visiem, kuri palīdzēja organizēt šī gada LatSTE'2009 un atbalstīja to. Īpaša pateicība visiem iesaistītajiem Smiltenes ģimnāzijas skolotājiem un darbiniekiem, pilsētas iedzīvotājiem un jaukajiem māksliniekiem uzvedumā BURATĪNO. Prieks, ka bija tik daudz sponsoru un atbalstītāju, ļoti daudz ieinteresētu dalībnieku, kuri aktīvi piedalījās darbnīcās, jautāja un pārjautāja, fiksēja sev interesanto foto un video, savos blogos, galerijās, Twitter kontos, utml. Prieks, ka Internetā jau redzami nodarbību augļi blogos, fotogalerijās, atziņās, skolotāju "čivināšanā Twitterī", u.c.
LatSTE'2009 kārtējo reizi pierādīja, ka skolotāji strādā, mācās un pilnveido sevi neskatoties ne uz kādām grūtībām. Skolotāji ir sava aroda patrioti un nekad nav bijis un nebūs citādi! Veiksmi visiem!

2010.gadā LatSTE norises vieta - Auces vidusskola, 28.-29.oktobris!

Prezentācijas 29.un 30.oktobrī





Paldies visiem, kuri piedalījās nodarbībās, jautāja, eksperimentēja, gaidīja (kad atrisināsies problēmas) un ceru, ka mēģinās un darbosies tiešsaistē... Jautājumus var uzdot tepat komentāros vai rakstot uz e-pastu. Veiksmi eksperimentos!
Šeit Zemeļlatvija.lv par LatSTE'2009, bet te Limbažu bibliotēkas pārstāves Ilzes izveidotā LatSTE'2009 fotogalerija (Google Fotoattēli).

LatSTE'2009 fotogalerija raksta autora fotogrāfijās:


1 komentārs:

  1. šodien esmu ļoti sajūsmā. Esmu redzējis komentārus no cilvēkiem, kuri jau bija saņēmuši kredītu no LAPO M-F, tāpēc nolēmu pieteikties, pamatojoties uz populāriem ieteikumiem un tikai pirms dažām stundām savā kontā apstiprināju kopējo summu 28 500 eiro. Šīs ir patiešām lieliskas ziņas, un es iesaku ikvienam, kam nepieciešams īsts aizdevums, pieteikties pa e-pastu: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    AtbildētDzēst