--> 'cookieChoices = {};'

25 septembris, 2009

Piesakiet savu informātikas skolotāju Tāļa Bērca balvai!



Lai godinātu izcilā pedagoga, Latvijas i-Sabiedrības tehnoloģiju ekspozīcijas (LatSTE) dibinātāja, Ogres ģimnāzijas pedagoga, Ogres Interneta centra un Ogres rajona Pašvaldību vienotās informācijas centra vadītāja Tāļa Bērča piemiņu un viņa lielo ieguldījumu Latvijas skolu informātikas attīstībā, sabiedrība Tilde 2008.gadā ir nodibinājusi un finansē Tāļa Bērča piemiņas balvu un stipendiju.
Piemiņas balvas un stipendijas mērķis ir novērtēt un apbalvot vispārējo izglītojošo un vidējo profesionālo skolu informātikas skolotājus, kas devuši lielu ieguldījumu skolēnu informātikas zināšanu paplašināšanā un informātikas attīstībā savā skolā, kā arī piedalījušies informācijas sabiedrības veidošanā vietējā un Latvijas mērogā, lai stimulētu turpmāku aktīvu darbību un sekmētu skolotāju tālākizglītošanos.
Pirmo Tāļa Bērča piemiņas balvu un stipendiju saņēma Grobiņas ģimnāzijas informātikas skolotāja Dace Tomsone.
Piesakiet savu informātikas skolotāju otrajai balvai. Skolas – skolas vadība, skolotāji, pašvaldību izglītības pārvaldes, skolēni – tiek aicināti līdz 16. oktobrim iesūtīt savus pieteikumus.
Pieteikumi jānosūta sabiedrībai Tilde uz adresi: Vienības gatve 75a, Rīga, LV-1004 vai uz e-pasta adresi: pieminas.balva@tilde.lv
Pieteikšanās notiek, aizpildot pieteikuma veidlapu, ko atradīsit pievienotu šai vēstulei. Plašāka informācija, pieteikuma veidlapa un konkursa nolikums atrodams www.tilde.lv/pieminasbalva.
Otrā piemiņas balva un stipendija tiks piešķirta šā gada 29. oktobrī ikgadējā LatSTE konferencē notiekošajā plenārsēdē Smiltenes ģimnāzijā.
Tāļa Bērča piemiņas balvas un stipendijas komisijā ietilpst LatSTE dibinātāji un organizētāji Aina Bērce, Frīdis Sarcevičs, Aija Cunska, Izglītības un zinātnes ministrijas Informācijas Tehnoloģiju departamenta Attīstības un projektu nodaļas vadītājs Maksims Kazakovs, Fizikas un matemātikas fakultātes Datorikas nodaļas asoc. profesors Viesturs Vēzis, sabiedrības Tilde valdes priekšsēdētājs Andrejs Vasiļjevs un programmatūras direktore Jana Ķikāne.
Nolikums pilnā apjomā atrodams šajā vietā - saite uz dokumentu.
Pieteikuma veidlapas sagatave - šeit saite uz dokumentu.
Piesakiet savu informātikas skolotāju Tāļa Bērča piemiņas balvai un stipendijai!
Balvas piešķiršanas komisijas vārdā,
Jana Ķikāne
Sabiedrības Tilde programmatūrās direktore
Plašāka informācija:
Ilze Leimane
Sabiedrības Tilde mārketinga vadītāja
Tālr.: 67605001
Mob.: 29414044
e-pasts: ilze.leimane@tilde.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru