--> 'cookieChoices = {};'

09 decembris, 2018

Problēmas ar DZM vizuālajiem materiāliem (GeoNext) matemātikā


Iespējams, ka problēmas ar dabaszinību projekta DZM vizuālo materiālu apskati matemātikā ar GeoNext animācijām no projekta DVD diskiem un Internet vietnes rada problēmas ne vienā vien skolā, jo izrādās, ka tos šobrīd normāli nevar atvērt ar Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge un Opera pārlūkiem. Matemātikas skolotāji jautāja pēc palīdzības, jo bija radušās problēmas ar GeoNext animāciju apskati. Sākumā šķita, ka vainīga ir Java, tomēr nekādas darbības ar Java iestatījumiem nepalīdzēja. Izmēģināti tika dažādi varianti un virkne citu pārlūprogrammu un jau šķita, ka gadījums ir visai bezcerīgs, bet tad manā nu jau senajā atmiņā atradās atsauce uz kādu laiku nelietotu, bet labu un ātru pārlūku - proti, Maxton! Pamēģināju un, ko tu neteiksi, viss strādāja (no DVD)! Tik vien bija jāizdara, kā jāapstiprina, ka uzticies izstrādātājam.
Lejuplādējiet Maxton, tad uzinstalējiet šo pārlūkprogrammu un varēsiet lietot izstrādātos vizuālos materiālus ar GeoNext animācijām!
Ja nav vēlēšanās instalēt Maxton, tad var lietot portējamo versiju!

Ja lietojiet materiālus no DVD diska, tad atveriet index.html failu no konteksta izvēlnes ar komandu Open with => MX5, bet pēc tam apstipriniet pieprasījumu uzticēties programmai un varēsiet darboties - skat. ekrānkopiju!


Diemžēl ar tiešsaistes materiāliem arī Maxton pārlūkprogramma galā netiek, šobrīd risinājumu nav izdevies atrast. Ja kādam ir noderīgi ieteikumi, rakstiet komentāros! Droši vien noderēs arī citiem!

---

1 komentārs:

  1. Jūs esat uzņēmējs, rūpnieks, lauksaimnieks, tirgotājs vai kāds cits, kam ir finansiālas problēmas. Jūs vēlaties attīstīt vai izveidot savu biznesu, jums ir parādi vai banka jūs noraidīja. Neuztraucieties, šeit ir PRISCILLIA WARSZEWSKI kundze, kas var jums palīdzēt, piedāvājot aizdevumu, ātru un drošu kredītu 72 stundu laikā. Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, sazinieties ar priscillia.jeannine1@outlook.fr, un jūs būsit pilnībā apmierināts.

    E-pasts: priscillia.jeannine1@outlook.fr

    AtbildētDzēst