--> 'cookieChoices = {};'

28 februāris, 2011

Ieskatieties! Nākotne ienāk skolās!

Paldies Gatim Šeršņevam, kurš savā blogā ielika Youtube video klipu par Khan Academy  - skatiet to http://teachergatis.blogspot.com/. Papētot Khan Academy tīmekļa vietni (ir izmantotas Bila Geitsa piezīmes), atradu daudzus interesantus video klipus dažādos mācību priekšmetos. Ieskatam šeit pievienoju klipu par vienkāršu vienādojumu sistēmu risināšanu. Iesaku noskatīties visiem - skolēniem, vecākiem un skolotājiem, pēc tam parakņāties par Khan Academy tīmekļa vietni, noteikti atradīsiet tur visai daudz interesantu un noderīgu materiālu ar bagātīgu ideju klāstu.
Video par vienkāršu vienādojumu risināšanu:

Khan Academy  Youtube kanāls ar daudziem interesantiem video dažādos mācību priekšmetos - skatīt šeit!
Khan Academy mājas (http://www.khanacademy.org/) lapā rakstīts: "Browse our library of over 2,100 educational videos...". Te atrodama arī zināšanu karte (The knowledge map), u.c. rīki citi rīki mācību darbam (jāpierakstās):
 Khan Academy tīmekļa vietnes (http://www.khanacademy.org/) pirmās lapas apakšējā daļā ir milzīgs saraksts ar mācību videoklipiem ļoti daudzos mācību priekšmetos! Klāt pievienots neliels saraksta ekrānkopijas fragments par video algebrā, bet tā ir tikai sīka daļa no visa saraksta šajā tīmekļa lapā!
Microsoft piedāvā savu vīziju par nākotnes skolu - skatiet to šeit!
Vēlu veiksmi materiālu studēšanā!
*****************************************

1 komentārs: