--> 'cookieChoices = {};'

14 jūnijs, 2009

Rīgas informātikas skolotāji pieredzes ekskursijās Aucē

2009.g.5.jūnijā Aucē ieripoja elegants un moderns mikroautobuss ar 10 Rīgas un vēl dažu rajonu (kopā 4 rajonu pārstāvji) informātikas skolotājiem, lai iepazītos ar Auces vidusskolas skolotāja F.Sarceviča un viņa kādreizējā audzēkņa (tagad nu jau itin labi zināma un ļoti progresīvi domājoša IT speciālista un pedagoga) G.Šeršņeva pieredzi un idejām IT pielietojumiem izglītībā. Diena sākās ar ekskursiju SIA TEHNIKA, kura krietni ieilga ciemiņu pārsteiguma un ieinteresētības iespaidā. Te bija gan programmējami darbgaldi, gan ražošana realitātē, gan tikšanās ar sava aroda meistariem un nobeigumā arī interesanta saruna ar projektētāju, kura darbā izmanto projektēšanas programmpaketi SolidWorks, bet rasējumu drukāšanai izmanto iespaidīgu ploteri. Vai tiešām tādā nelielā pilsētiņā kā Auce kaut kas tāds var būt? Tomēr ir!
Vairāk lasiet un fotogaleriju skatiet šeit!

1 komentārs:

  1. Sirsnīgs paldies visiem, kuri palīdzēja šajā dienā un dažādajos tās pasākumos!
    F.Sarcevičs
    Lūk, kādu ziņu pēc pasākuma saņēmu no Rīgas:

    Elma Rudzite, Rīgas Valsts Ģimnāzija
    Liels paldies par ārkārtīgi saturīgo un raito uzņemšanu!
    Pirmais, kas man nāca prātā, dodoties mājup un klausoties kolēģu apmierinātajā "murrāšanā", bija doma, ko pasen man veltīja kāda jau pieaugusi privātskolniece:"Laikam es tev ko labu esmu iepriekšējā dzīvē paveikusi, ka tu man tik ļoti palīdzi"... Tad sapratu, ka tik ļoti esmu emociju pārņemta, ka nesteidzos Tev rakstīt. Toties trīs dienas man turpinās labs garastāvoklis, ko pa īstam nespēj samaitāt pat drausmīgā situācija pašvaldības vēlēšanās Rīgā.
    Milzīgs paldies un esmu Tava parādniece. Ja tikai jelkāda palīdzība no manis Tev ievajagās, droši ziņo un es mēģināšu "gāzt kalnus"!

    Ar sveicieniem no Bastejkalna - Elma

    AtbildētDzēst